REVIEW : CHANEL EAU DE TENDRE EDT

Friday, October 17, 2014


Hello Beauties!
Sekarang kita beralih ke parfum ya.
Actually this is my first 'Chanel' product, I've never used any Chanel product before.
Soalnya belum ada official store sih di daerah tempat aku tinggal, jadi aku masih rada parno beli di olshop. Udah mahal-mahal kalo fake kan ga lucu. ><
So I bought this one in SG on my last vacation, di Marina Bay Mall lebih tepatnya.
Let's check it out!

***



Description :
(source : www.chanel.com)

The whirlwind of CHANCE echoes once again and reveals CHANCE EAU TENDRE: pure olfactory poetry, a fruity-floral fragrance, a vibrant yet delicate scent like a wave of tenderness...

Grapefruit-Quince notes intertwine with Jasmine Absolute, warmed by the rounded and feminine note of White Musk.

A new, irresistible lucky charm, for an optimistic woman who never lets chance passes her by.


This is the packaging, simple and chic.
Wohoo, tbh aku berancang-ancang beli yang number 5 yg legendaris banget sih.
Tapi karena aromanya yang too old.
Aku beralih ke ini, sebenarnya coco mademoiselle juga nice.
Tapi entahlah masih terlalu tua buat aku.
*jiwa-muda*
Well, I don't say Chanel No. 5 and Coco Mademoiselle are bad.
I just don't like it, gatau lagi yah untung beberapa tahun ke depan.
Kalo sekarang aku masih ngerasa itu terlalu tua buat aku.


Ini bagian belakangnya.
'Made in France' dan ada beberapa ingredients yang dicantumkan.


Cairannya berwarna pink muda.
Isinya 100ml.
Karena ini EDT, jadi maklum ga seberapa tahan lama.
Only 5 hours ><
Makanya kudu semprot ulang setelah itu. Aromanya udah gausa ditanya lagi.
Cocok banget buat remaja!
Manis, fruity, dan floral yang dicombine dengan sempurna. Trust me, this one is much better than Eau De Fraiche xx


Pros :
- Smells excellent, young banget
- Isi lumayan, 100ml
- Botolnya chic

Cons :
- Ga awet, cuman bisa tahan 4-5 jam
- Pricey, SGD 187 (IDR 1.870.000)

Rating : 3.8/5

Purchase again?
Maybe


Thanks for reading!
Until next post!
Love,
me
xx
6 comments on "REVIEW : CHANEL EAU DE TENDRE EDT"
  1. I really love this perfume! It's absolutely timeless!

    Have a wonderful weekend
    xxx
    Bianca

    http://madamebalti.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. aww im inlove with this one!

    Anyway dear, i am inviting you to join my giveaway here
    Visit my blog: www.sarahrizaga.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Kalau aku sukanya no 5 sama coco made hihihi... Maklum udah jadi enyak LOL

    http://farrelandmerry.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. oh this is one of my fave scents!

    Lyosha
    Inside and Outside Blog
    P.S. would you like to follow each other?

    ReplyDelete
  5. Belum pernah nyobaaiiin, tar ah cuss sniff sniff *0* hihihi. Aku masih pake burberry weekend sama salvatore ferragamo signorina...

    Sherry from ♕ SheemaSherry ♕ blog (www.theshimmeringsheema.blogspot.com)

    ReplyDelete
  6. Terima kasih infonya gan.
    Lumayan buat nambah elmu.

    Gema Parfum
    Parfum termahal.

    ----------

    ReplyDelete